Op zoek naar een traiteur in Zeeland?

Zeeland is één van de dunst bevolkte gebieden van ons land en het kan daar ontbreken aan een onderneming of dienst die u nodig heeft. Gelukkig hoeft dat niet te gelden voor culinaire hulp bij de organisatie van wat voor gebeurtenis dan ook. Er zijn mogelijkheden voor een traiteur in Zeeland, dankzij Partyservice Nederland.

Mogelijkheden van een traiteur

Een goede traiteur biedt u diverse culinaire mogelijkheden, om u een ruime keuze te geven. Daarom kunt u bij ons zelf bepalen wat u wilt serveren, daar kunnen wij u –indien gewenst- wel bij adviseren. Zo bieden wij onder meer:

  • Een warm en koud buffet;
  • Diverse (borrel)hapjes;
  • Een zomerse barbecue;
  • Een volledig samengesteld menu of
  • Overleg met ons voor andere mogelijkheden.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw traiteur voor de catering, wanneer u daar zelf niet de kennis of tijd voor heeft. Bij ons heeft u een ruime keuze aan hapjes, buffetten of menu’s voor ieder gewenst aantal gasten. Dit doen wij met een passie voor eten en gastvrijheid. Meer te weten komen over deze culinaire passie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u ons direct als traiteur op het strand in Zeeland of een andere locatie plaatsen? Of wilt u allereerst met ons bespreken welke culinaire uitspattingen voor uw evenement het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0900 235 3337 of stuur ons een e-mail.

Actueel
258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen