Een traiteur in Spijkenisse nodig?

Wanneer u een feest of andere gelegenheid aan het voorbereiden bent, kan de catering over het hoofd gezien worden. Kies daarom voor een traiteur die ook in Spijkenisse werkt om u bij te staan. Dat kan bij elke gebeurtenis en op ieder gewenste locatie.

Zowel particulier als zakelijk mogelijk

Er zijn diverse gelegenheden waarbij gebruik kan worden gemaakt van een traiteur zoals Partyservice Nederland, zowel particulier als zakelijk. Wij hebben ervaring met deze particuliere aangelegenheden:

  • Jubilea;
  • Verjaardagen;
  • Huwelijksfeesten en
  • Housewarmings en meer.

Voor de volgende zakelijke evenementen kunt u ons ook vragen:

  • Vergaderingen;
  • Congressen;
  • Jubilea;
  • Bedrijfsuitjes;
  • (Her)Openingen en meer.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw ervaren en professionele traiteur voor een volledige catering of het bereiden van eenvoudige hapjes. Deze taak kunnen wij voor u uitvoren wanneer u daar zelf niet aan toekomt of de kennis en liefde voor eten (gedeeltelijk) mist. Wij werken overal in Nederland, met een hoofdkantoor in Oude Tonge. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met koken op diverse locaties. Dat kunnen wij ook voor u in Spijkenisse doen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij u bieden voor de eerder genoemde of andere gelegenheden? Wilt u uw smaakpapillen laten ervaren wat wij in de keuken te bieden hebben? Wilt u Partyservice Nederland als uw traiteur in een locatie naar keuze in Rhoon? Neem contact op om een menu of buffet samen te stellen. Ook als u een vraag of opmerking voor ons heeft, kunt u van deze contactmogelijkheden gebruik maken.

Actueel
barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen