Op zoek naar een Traiteur in Den Haag?

Wilt u gebruik maken van de diensten van een traiteur op een locatie in of rondom Den Haag voor uw aankomende zakelijk of particulier evenement? Partyservice Nederland is de traiteur waar u naar zoekt en die u vele mogelijkheden biedt.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw traiteur voor de catering, wanneer u daar zelf niet de kennis of tijd voor heeft. Bij ons heeft u een ruime keuze aan hapjes, buffetten of menu’s voor zoveel personen als dat u verwacht te ontvangen. Dit doen wij met een passie voor eten en gastvrijheid.

Mogelijkheden van een traiteur

Het doel van een goede traiteur is om al uw culinaire zorgen weg te nemen. Om die reden bieden wij u diverse mogelijkheden aan, zodat u zelf kunt kiezen wat uw gelegenheid af gaat maken. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een warm en koud buffet;
  • Diverse (borrel)hapjes;
  • Een zomerse barbecue;
  • Een volledig samengesteld menu of
  • Overleg met ons voor andere mogelijkheden.

Contact met ons opnemen

Wilt u ons direct als traiteur op uw locatie in Den Haag? Of wilt u eerst met ons bespreken welke mogelijkheden wij aanraden voor uw gelegenheid? Neem voor beide en andere aanleidingen contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0900 235 3337 of ons een mail te sturen.

Actueel
barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen