Een traiteur in, of rond Bergen op Zoom nodig?

Bent u op zoek naar een traiteur in of in de omgeving van Bergen op Zoom? Partyservice Nederland is de traiteur waar u naar zoekt en die met liefde voor gastvrijheid en eten deze zorg van u overneemt.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw traiteur voor de catering, wanneer u daar zelf niet de kennis of tijd voor heeft. Bij ons heeft u een ruime keuze aan hapjes, buffetten of menu’s voor zoveel personen als dat u verwacht te ontvangen. Dit doen wij met liefde en kennis en kunde over eten.

Traiteur voor diverse gelegenheden

Als traiteur hebben wij te maken met diverse opdrachtgevers voor een keur aan gelegenheden. Wij koken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, voor bijvoorbeeld deze momenten:

  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Huwelijken;
  • Zon- en feestdagen
  • Vergaderingen en
  • Meer.

Contact met ons opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij u in de keuken en op een locatie naar keuze te bieden hebben. Wilt u ons direct als traiteur in of rondom Bergen op Zoom? Neem contact met ons op om een reservering te maken, Heeft u een vraag waar wij u bij kunnen helpen? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Actueel
258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen