Een traiteur in Barendrecht nodig?

Bent u op zoek naar een traiteur voor uw evenement in of rondom Barendrecht? Partyservice Nederland is de cateraar die u zoekt en die met gevoel voor smaak letterlijk en figuurlijk achter de schermen voor u aan het werk gaat.

Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw traiteur voor de catering, wanneer u daar zelf niet de kennis of tijd voor heeft. Hoewel ons hoofdkantoor zich in Oude Tonge bevindt, werken wij al jarenlang verspreid over Nederland. De door uw gewenste locatie is voor ons dus geen probleem! Bij ons kunt u kiezen voor diverse hapjes, buffetten of menu’s bij wat voor gelegenheid dan ook.

Traiteur voor diverse gelegenheden

Als traiteur hebben wij te maken met diverse opdrachtgevers voor een keur aan gelegenheden. Wij koken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, voor bijvoorbeeld deze momenten:

  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Congressen;
  • Huwelijken;
  • Zon- en feestdagen
  • Vergaderingen en
  • Andere gelegenheden.

Bij al deze gelegenheden kunnen wij iedereen van een hapje en drankje voorzien. Wij hanteren geen maximaal aantal gasten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die wij u in de keuken te bieden hebben en wilt u direct hapjes, een buffet of volledig menu samenstellen? Wilt u ons direct als uw traiteur in of rondom Barendrecht of een andere Nederlandse plaats inhuren? Neem contact op om ons te boeken. Heeft u een vraag waar wij u bij kunnen helpen? Neem ook dan contact met ons op voor een antwoord op deze vraag.

Actueel
Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen