Catering Rotterdam

Catering nodig in Rotterdam? Bent u op zoek naar partyhapjes, een heerlijk buffet, overwerk maaltijden of diverse culinaire mogelijkheden voor een feestelijke of bijzondere gelegenheid? En bent u op zoek naar een goede en persoonlijk samengesteld advies omtrent uw benodigde  catering in of rondom Rotterdam? Wilt u uw feest of andere gelegenheid compleet maken door een lekkere barbecue, warm of koud hapje of een volledig buffet? Kies voor Van der Linde Catering, beschikbaar voor diverse gelegenheden en op ieder gewenste locatie.

Diverse gelegenheden

U kunt voor diverse persoonlijke of zakelijke gelegenheden gebruik maken van onze cateringmogelijkheden, bijvoorbeeld bij:

  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Huwelijksfeesten;
  • Housewarmings.
  • Congressen;
  • Vergaderingen;
  • (Her)Openingen en meer.

Over Van der Linde Catering

Van der Linde Catering is sinds 1983 uw catering partner in de regio groot Rotterdam – Rijnmond.   Van der Linde Catering is uw nieuw samenwerkingspartner bij het organiseren van culinaire delen voor ieder evenement. Wij geven u diverse mogelijkheden in diensten en services, waaronder een uitgebreid aanbod aan cateringmogelijkheden. Dit doen wij op ieder gewenste locatie en dag(deel). Dit hebben wij voor vele opdrachtgevers mogen doen de afgelopen jaren.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de culinaire mogelijkheden die catering in of nabij Rotterdam aanwezig zijn? Op deze website ziet u een overzicht van onze opties. Heeft u een vraag waar wij u antwoord op kunnen geven of wilt u direct een menu samenstellen? Klik hier om contact met ons op te nemen en te ervaren of wij het “Ech wel” of “gers” Rotterdams in het thema kunnen verwerken.

Actueel
258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen