Catering in Oosterhout gezocht?

Bent u op zoek naar al uw mogelijkheden voor catering in of rondom het Brabantse Oosterhout? Wilt u uw feest of andere gelegenheid helemaal afmaken met het juiste eten en bijpassend drinken? Waar u ook voor kiest: Partyservice Nederland is waar u naar op zoek bent.

Diverse gelegenheden in Oosterhout

U kunt voor diverse gebeurtenissen kiezen voor een goede traiteur, zoals bij:

  • Verjaardagen;
  • Housewarmings;
  • Jubilea;
  • Bedrijfsfeesten en
  • Congressen en meer.

Onze opdrachtgevers zijn zowel zakelijk als particulier van aard. Voor beiden kunnen wij een op maat gemaakt menu of buffet samenstellen.

Over Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is uw partij bij het organiseren van ieder evenement. Bij ons heeft u de keuze uit vele diensten en services, waaronder een uitgebreid aanbod aan catering, op diverse locaties, waaronder schepen. Daarnaast kunnen wij u adviseren en begeleiden in het kiezen van de juiste hapjes en drankjes om uw gelegenheid helemaal af te maken.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de culinaire mogelijkheden die wij u als catering in of rondom Oosterhout te bieden hebben? Op deze website ziet u een overzicht van onze eetmogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen als u wilt reserveren of een vraag voor ons heeft

Actueel
Drukte met bezoekers in Amsterdam vrijdag op Sail 2010. Het nautisch evenement vindt nog tot en met maandag plaats op en rond het Amsterdamse IJ.

Uw personeelsfeest tijdens SAIL Amsterdam? Wij zijn erbij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

barbecue

Deze zomer een tuinfeest en/of BBQ organiseren? Voor uw collega’s of juist familie? Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen

258-De-Rotterdam-01

De Wereldhavendagen in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen